I'm back - ALIVE

Jag trodde faktiskt att det skulle göra ondare att ta sprutan än det gjorde. Själva sticket kändes inte så mycket, utan det var mera vätskan som sved till lite. Men så farligt var det ju inte ;).
Vi åkte till vårdcentralen någon gång efter elva och tog sprutan. Vi behövde inte vänta särskilt länge på våran tur, så vi var nog klara kvart över tolv.
Efter det, så åkte vi in till City och spanade efter nya jeans till mig, och en skinnjacka (också till mig). Jag köpte tre par jeans, och såg väääldigt många jackor. De flesta var fula eller vansinnigt dyra, så jag köpte ingen. Den enda som faktiskt var fin var en grå i märket Jofama by Kenza, men den kostade över 1500 kronor. Den var definitivt prisvärd, men jag letar nog efter ett lite billigare alternativ. Dessutom så var den några storlekar för stor, och det var det sista exemplaret i butiken....
I alla fall - här kommer jeansen!



SQUIN, 399:-



SQUIN, 399:-



SQUIN, 399:-


Samtliga jeans är köpta på HM.
Ignorera de *fula* bilderna - det är så svårt att fota byxor! Jag ville fota dem när jag hade dem på mig, men då var det så svårt att få en bra kameravinkel. Så det slutade med att jag la dem på köksgolvet - nydammsuget, jag lovar - och fotade uppifrån.




Kommentarer
Postat av: aye

Hejsan^^

Vad gör du?

Kram^^

2010-08-04 @ 23:50:08
URL: http://Ayeland.devote.se
Postat av: bitte

http://kassandraf.blogg.se/

Postat av: elvira stehn

Hej sötnos, jag har dragit igång en veckans blogg och undrar om du vill passa på att anmäla dig. Har runt 400 unika besök per dag, så det gynnar dig att vara med. Du anmäler dig här: http://elvirast.blogg.se/2010/august/drar-igang-en-veckans-blogg.html

2010-08-05 @ 14:18:50
URL: http://elvirast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0